2013. január 12., szombat

. : Chapter seven : .

Sziasztok! Ma illetve tegnap este lejárta a Novella versenyem határideje, a jelentkezőknek köszönöm a részvételét, és hamarosan meg is hozom az okleveleket illetve az eredmény hirdetést. De most viszont hoztam egy részt nektek :)) Jó olvasást kívánok :D Ja és illetve így későn de Happy Birthday Zayn Malik!

A koncert valami iszonyat jó volt, azaz energia ami a stadionban volt valami hihetetlen, a fiúk akkora energiát árasztottak, ami teljesen feltöltött.
- Nagyon jó volt a koncert! - öleltem meg szőke barátomat amikor vége lett a koncertnem és a backstage-ben mászkáltunk. - Iszonyat mennyi energiátok van és hogy közben milyen kis hülyék vagytok. - nevettem és össze borzoltam a most velem egy magas ír fiú szőke loboncát.
- Én is szeretlek! - csikizett meg miközben átkarolta a derekamat.
- Na menj és öltözz inkább Horan! - löktem el magamat tőle, és útjára engedte az öltözőbe
- Nem is segítesz neki? -nézett vissza Harry mire én megráztam a fejemet. - És nekem? - rebegtette a pilláit akkora vigyorral a képén hogy azt hittem ketté reped az arca.
- Majd Amber levetkőztet téged Harold. - kacsintottam rá mire ő elkomorodott é sszomorúság ült ki az arcára, és elűnt az öltöző ajtaja mögött

- Jössz filmet nézni? - kukkantott be a konyhába Niall mikor a házukba voltunk
- Majd lehet de előtte beszélnem kell Harryvel. - töröltem el az utolsó poharat is majd letettem a konyharuhát, és fölmentem a lépcsőn.- Bejöhetek? - kopogtam be a szobája ajtaján amdj bedugtam a fejemet, Harry az ágyán feküdt a kezét az arcára tette.
- Persze, gyere csak. - ült föl, és halványan elmosolyodott, majd visszadőlt.
- Na mi a baj göndörke, amikor ma beszóltam neked Amberrel kapcsolatban úgy elszontyolodtál és azóta egy szót sem szóltál... Történt valami? - ültem le az ágya szélre és a kezemet a combjára tettem
- Szakítottunk. - nyögte ki halkana  kezei alól.
- Tessék? - fejtettem le a mancsait a szeme elől. -Miért? És mikor, és hogyan ?
- Miattam, vagyis összevesztünk... Mert itt volt ugye Jessica és..
- Állj! Az a csaj, vagy nem tudom micsoda, az kezdjük ott az nem egy takarító hanem egy pornó sztár vagy egy sztriptíz táncosnő! És az a csaj a mellét seggét kidobja és úgy takarít ebben a házban, és össze vissza pucsít nektek, csodálkozol hogy kibukott rá Amber. Sőt biztos vagyok benne hogy legeltettétek a szemeiteket azokon a plasztik gömbökön amit az arca alatt hord, bár az arca kevésbé látszik tőle, de az most mind egy. Harry minden lányt idegesít ha a szerelme egy olyan lányt néz kis aki totál fel van turbózva, és napi 12 órában ott hajolgat nekik, ilyenkor úgy érezzük magunkat hogy ne vagyunk nektek elég jók.
- Igazad lehet. Mekkora marha vagyok..
- Beszélj vele oké? - söpörtem ki pár göndör hajszálat a homlokából és a szeméből.
- Köszönöm hogy följöttél! - ült föl és megölelt.
- Szívesen bongyor. -mosolyogtam, majd föl álltam, és a kezébe nyomtam a telefonját. - Most pedig hívd föl, és béküljetek ki. - sétáltam ki a szobából.
- Igazából nekem haza kéne mennem. - dőltem az ajtófélfának a nappaliban.
- Haza viszlek. - állt föl Niall én pedig addig fölvettem a kabátomat. - Harry-re majd nézzen rá valaki,d e szerintem majd le fog jönni ha Amber-rel beszélt. - tekertem a sálat a nyakam köré- Jó éjszakát fiúk!
- Jó éjt Nicole! - integettek mind a nappaliból, és mi pedig kiléptünk az ajtón.
 - Holnap jössz majd? - csatoltam ki az övemet.
- Biztosan. -vigyorodott el.
- Akkor jól van. Jó éjt Niall. - öleltem meg
- Szép álmokat Törpi. - nyomott egy csókot a fejemre, én pedig az arcára és kiszálltam a kocsiból.
- Megjöttem. - léptem be a házba de az egész házban csönd honolt, kivéve a konyhába égett a lámpa a pult fölött. - Vagy alszik vagy elment itthonról. - motyogtam miközben lekapcsoltam a villanyt ami a földszinten égett és fölmentem a szobámba, hogy lefürödjek és végre az ágyamba bújhassak.

Farrah
Reggel tíz óra előtt ki sem dugtam az orromat a takaróm alól, akkor is csak a besütő napocska zavarta meg az álmomat és nyitotta ki a szememet. Nagyon nyöszörögve ültem föl és nyújtózkodtam addig amíg mindenem végig nem ropogott. Amint kitakaróztam belebújtam a párducmintás puha mamuszomba és lesétáltam a lépcsőn miközben kiengedtem a hajamat és álmosan beletúrtam.Valaki volt a konyhába de ahhoz még túl reggel volt hogy lássam azt hogy ki ül a pultnál. A hűtőből kivettem a tejet és egy bögrét a szekrényből, majd a reggeli ébresztő kakaómnak neki láttam.
- Te is kérsz Tom? - tettem be a mikróba a bögrémet.- Tom? - hát nem hiszem el ennek a srácnak tényleg ennyire szelektív lenne a hallása, még akkor is ha reggel van. - Illik válaszolni ha valamit.. Jézusom te nem vagy Tom! - ugrottam hátra mikor megláttam egy fekete hajú lányt aki álmosan támaszkodott a pultnak, Tom egyik pólójában üldögélve.
- Hát nem. - szólalt meg mosolyogva
- Látom megismertétek egymást.- lépett ki a félmeztelen mosolygós Tom a folyosóról
- Hát igazából végig azt hittem hogy te vagy. - vakartam a tarkómat.
- Amúgy Farrah vagyok. - nyújtotta mosolyogva a kezét, elég szimpatikus lány volt, reméljük nem csak Tom pénze kell neki.
- Nicole. Bocsi majd ha nem lesz ennyire reggel majd emberibb fejem lesz.- hangosan csilingelt a mikró jelezvén hogy lejárta a két perc.
- Én meg elmegyek addig a mosdóba.- ugrott le a bárszékről és elvonult a fürdőszobába.
- Ki ez a csaj? - fordultam barátom felé és nyomtam egy jó nagy adag tejszínhabot a kakaómra.
- Már egy ideje ismerem, még azon a partin találkoztunk ahová te is eljöttél. Nem tetszik?
- Nem ismerem még, amúgy meg így elsőre elég szimpatikus egy lány. Tegnap este itthon voltál olyan egy körül?
- Igen, akkor jöttünk haza Farrah-val az étteremből.
- Ja értem, mert a villany föl volt kapcsolva itt a konyhába, azért kérdeztem. - rántottam meg a vállamat és Niall jelent meg az ajtóba. - Szia Szöszi! - intettem oda neki mosolyogva és belekortyoltam a kakaómba.
- Jó reggelt Kóc királynő. Jé bajszod nőtt cica.- törölte le az ujjával a szám fölötti fehér csíkot mosolyogva majd lenyalta az ujjáról. -És nekem nem is csinálsz kakaót? - nézett rám boci szemekkel.
- Jó csinálok neked is. -fújtam egy nagyot és gyorsan összedobtam a szőke barátomnak is egy kakaót.
- Szia. - intett a még mindig álmos Farrah, mire Niall kicsit meglepődve de visszaintett.
- Menjünk föl. -fogtam meg a kezét és fölhúztam a lépcsőn. - Tom barátnője vagyis még csak kavarnak és dugnak. - Ültem le az ágyamra, és betakartam a lábamat. - Befekszel? - néztem Niallra aki szürke mackónadrágot és egy fehér V-nyakú felsőt viselt. Lassan mászott be mellém nehogy véletlenül is kilöttyenjen a forró kakaót.
- Szimpatikus csaj. - bólogatott
- Nekem is.... Jaj a levél!- sikoltottam és kiugrottam az ágyból, de előtte még Niall kezébe nyomtam a bögrét ami majdnem ráborult.- Nem is néztem meg!- vettem ki a szöszi kezéből a bögrét és a földre tettem. - Na nézzük mi van benne, jó vaskos
- Bontsd ne beszélj!- nevetett, és ő is arrébb tette a bögrét.
- Ez spanyolul van, vagyis a fele... - néztem elhúzva a számat, Niall pedig kivette a kezemből és elkezdte olvasni.
- Azért írom ezt a levelet neked Nicole Stewart, mert ezzel szeretném neked részvétemet kifejezni Olivia Stadford miatt. Eme csodás lány- jaj de kis édesen ír, milyen költői. -nevetett föl
- Kuss, és olvasd kérlek nekem ez fontos. - ültem közelebb hozzá, hogy hátha tudok valamit olvasni belőle.
- Szóval, Eme csodás lány halála után ahogy ő kérte ezt már tőlem mikor itt jártatok három évvel ezelőtt, hogyha vele bár mi is lesz akkor szeretne neked adni valamit. Ezt itt levélben nem tudom neked összefoglalni mert Olivia milliónyi dolgot hagyott rád, és bízott meg engem abban hogy adjam át neked. Szeretném ha minél előbb el tudnál jönni ide Palma de Mallorca-ra Spanyolországba és megtudnám neked mutatni mind azt amit megkapsz. A repülő jegyet én kifizetem, és a levélhez mellékelt másik borítékban lévő kártyát pedig nyugodt szívvel használd az ideutazásodhoz. Remélem minél előbb láthatlak, ha bármi kérdésed lenne a névjegykártyámat is megtalálod a borítékban.
Hugo Martinez.
- Olivia hagyott rám valamit amiről eddig nem is tudtam. -néztem csak a levelet.
- Hát a levél szerint nem egy darab valamit hagyott hátra neked.- nézegette a levelet. - De mi lehet ennek a másik oldalán? Ja ez az angol fordítása. -nevetett föl és a homlokára csapott.
- Ide adod a borítékot? - nyújtottam a kezemet ő pedig az ujjaim közé csúsztatta. - Itt a névjegykártya illetve a repülőjegyhez való kártya. - Minél előbb oda kell mennem. De Tom nem tud velem jönni, ugyan is holnap kezdődik a három napos edző tábora. Nagy kérés lenne ha azt mondom hogy gyere el velem? - néztem föl a tengerkék szemekbe
- Nem, ez a legkevesebb amit tehetek hogy elkísérlek. -kulcsolta össze az ujjainkat ás a paplanon pihentette.
- Köszönöm . - fúrtam a fejemet a nyakába és beszippantottam mámorító illatát. Annyira imádtam, olyan isteni illata volt, volt benne egy kis after-shave is és egy leheletnyi kölni. De nagyon finom volt. fejemet elfordítva hajtottam a fejemet a vállára és néztem csak magunk elé.

5 megjegyzés:

  1. nagyon örülök ha tetszett: ddddd hozom hozom minél gyorsabban: dd

    VálaszTörlés
  2. Juj *.*nagyon jo rész lett, imádtam de legjobban a véget :-) éés nem lessz az a nő ott aki elvileg takarít is :-D legalábbis Én így következtettem remélem Harryék kibekülnek
    És kíváncsi vagyoj mit örökőlt :-) már várom a kövit siess *.* ui a hibákért bocdi telorol voltam

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szepen koszonom es nagyon orulok h ennyire tetszett nektetk, es nem baj szandi en sem tudok hiba nelkul irni meg geprol is nemnh telorol xddddddddddd hamarosan hozom a reszt:ddddd

    VálaszTörlés